top of page
Home
01 Shobu Europe White Tahoma TRANSPARENT

KARATE WEAR & GOODS

az ÚT

...testreszabva

HÍREK

RENDELJ GYORSAN, EGYSZERŰEN

A legfrissebb HÍREK és a legtutibb videók a Karate-do világából a Facebook és YouTube csatornáinkon:

 

Karate-do Focus

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Rendelésed villámgyorsan leadhatod angol nyelvű oldalunkon  ide kattintva , ahol most már bankkártyával is fizethetsz, de természetesen továbbra is lehetőséged van személyes ajánlat kérésére a RENDELÉS menüpont alatt.

Products

FEKETE ÖVEK

KARATEGI

About

MIÉRT OLYAN

KÜLÖNLEGES?

180° MOZGÁSTÉR A LÁBAKNAK 

A különleges rombusz alakú toldás a lábak között teljes szabadságot nyújt magas rúgások vagy mély állások végrehajtásához.

SPECIÁLIS SZABÁS A KAROK MAXIMÁLIS SZABADSÁGÁÉRT 

Egyéni megoldásunk a hónalj kialakításában biztosítja a karok tökéletesen akadálymentes mozgását, elkerülve a karategi-felső szükségtelen szétcsúszását a technikák végrehajtása közben.

A HAKAMA SZABÁS

Mély állások végrehajtásánál a hagyományos karateruha nadrágok gyakran meglazulnak, az ülep rész megereszkedik. A Shobu nadrágok tökéletesen illeszkednek a derékra biztosítva bármilyen mozgást a nadrág meglazulása nélkül.

A TETRON CSODÁJA

Ahogy egyre több ember foglalkozik Karatéval (számuk 50 millióra tehető világszerte...), a ruházatnak is egyre több igénynek kell megfelelnie. Kínálatunkban 2 hagyományos pamut ruha található (Shobu Kata és Shobu Premium) valamint 3 különleges darab, ami pamut és tetron kombinációból készül. Mi az a tetron? A Japánban készült hakamák alapanyaga, amitől a ruha élettartama hosszabb, könnyebben hajtogatható és kevésbé gyűrődik. A legfontosabb érvek a használat mellett: 

- jóval hosszabb élettartam mint a pamut termékeké

- jelentősen kisebb súly miközben tökéletes tartást biztosít a ruhának

- rövidebb száradási idő, aminek előnyét nem kell ecsetelni, ha valaki megfordul edzőtáborokban...

- less crease kevesebb gyűrődés mosás után

SZEMÉLYRE SZABVA

Minden karateruhánknál azt érzed, hogy személyesen rád szabtuk - ez az egyéni szabásmintánknak köszönhető. Természetesen ha szükséged lenne bármilyen módosításra, igazításra, arra is van lehetőség, mindent megteszünk azért, hogy a Shobu ruhád második bőrként illeszkedjen a testedre.

How to order

AKAROM!

...hogyan juthatok hozzá?

Oldalunk NEM WEBSHOP, minden rendelést Japánba továbbítunk - így működik:

1. RENDELJ PILLANATOK ALATT AZ ANGOL OLDALUNKON VAGY KÉRJ AJÁNLATOT

Pillanatok alatt rendelhetsz és fizethetsz az angol nyelvű oldalunkon IDE KATTINTVA, vagy lépj kapcsolatba velünk és ajánlatot küldünk.

Az angol oldalon lehetőséged van fizetni:
- bankkártyával
- PayPal-val

FONTOS MEGJEGYZÉS

Áraink a szállítási költséget tartalmazzák, de mivel a termékek Japánból érkeznek, vám illetve áfa fizetési kötelezettség felmerülhet, amennyiben a rendelt termékek értéke meghaladja a határértéket. E díjak megfizetése a vevő kötelezettsége a termék(ek) átvételekor. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, kérlek küldj egy e-mailt és megosztjuk veled tapasztalatainkat.

2. RENDELÉSED JAPÁNBAN KÉSZÜL - MADE IN JAPAN 

Miután megkaptuk a banki átutalás visszaigazolását, rendelésed továbbítjuk Japánba ahol elkészítik számodra a termék(ek)et. 

3. NYOMKÖVETÉS

Amikor a terméket elküldik a címedre, kapni fogsz egy követési számot e-mailben, hogy lásd a csomag útját.

FONTOS MEGJEGYZÉS

Kérlek, kövesd extra figyelemmel a küldemény útját, mivel az át nem vett küldemények visszapostázásából eredendő károkért nem vállalunk felelősséget.

4. ÁTVÉTEL

Tiéd egy különleges Shobu termék, nincs más hátra: EDDZ KEMÉNYEN!!!

Személyre szabjuk AZ UTAT... de NEKED kell járnod rajta.

bottom of page